ΜΠΑΡΑ

topp

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΑΣ ελαιογραφια. τρικογλιδης.Ι

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΑΣ    ελαιογραφια. τρικογλιδης.Ι

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Οι παιχταράδες του Παναιτωλικού συμμετείχαν σε σχολική εκδήλωση ενάντια στο ρατσισμό

Απ’ότι φαίνεται, στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναιτωλικού έχουν και μερικές κοινωνικού τύπου ανησυχίες. Με αυτό το σκεπτικό αποφάσισαν λοιπόν να έχουν κάποιες δράσεις γύρω από τα σχολεία του νομού. Σήμερα το πρωί λοιπόν Τρίτη, οι παίχτες Βασιλούδης, Μάκος, Ουάρντα, Παπουτσογιαννόπουλος, Ροντρίγκες μαζί με τον Γενικό Αρχηγό Μάκη Μπελεβώνη και τον υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρένο Χριστοδουλίδη, επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Καινούριου για να πάρουν μέρος σε εκδήλωση με θέμα τη βία και το ρατσισμό.


Στην εκδήλωση οι παίχτες της ομάδας του Αγρινίου απάντησαν σε ερωτήσεις των μαθητών και μοίρασαν δώρα.
Την Πέμπτη ακολουθεί η πρώτη επίσκεψη και σε σχολείο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα στο 4ο Δημοτικό Αγρινίου. Επιλέχτηκε συμβολικά, επειδή στο κτίριό του φιλοξενούνταν δραστηριότητες της Νυχτερινής Σχολής που λειτούργησε ο Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός.


Σημειώνεται πως το πλήρες όνομα του Παναιτωλικού είναι "Παναιτωλικός Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος" και ίσως αποτελεί τον μοναδικό, στην Ελλάδα ή και παγκόσμια, Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο, όπως αναφέρεται και στη σχετική ιστορική αναδρομή!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.