ΜΠΑΡΑ

topp

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΑΣ ελαιογραφια. τρικογλιδης.Ι

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΑΣ    ελαιογραφια. τρικογλιδης.Ι

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Γιάννης Αντετοκούνμπο «Ο Γιαννάκης από τα Σεπόλια» "Greek Freak"

Μία αληθινή ιστορία που άρχισε τον Ιούνιο του 2013 και κάποτε, μετά από πολλά χρόνια, θα γίνει ταινία και θα σπάσει τα ταμεία!


Το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ για το απίστευτο ταξίδι του «Γιαννάκη από τα Σεπόλια», που πλέον είναι γνωστός σε όλο τον πλανήτη ως... "Greek Freak", είναι εδώ! Απολαύστε το!




Προηγουμένως, ο πρωταγωνιστής της -καλά να είναι και να έχει υγεία το παιδί- δεν αποκλείεται να έχει γίνει το next big thing του ΝΒΑ.

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, πλέον, τον ξέρoυν όλοι στην Ελλάδα. Στα 22 του, «ο Γιαννάκης από τα Σεπόλια και του Ζωγράφου», δεν είναι απλά ο μεγαλύτερος πρεσβευτής του ελληνικού αθλητισμού στο εξωτερικό.


Είναι ο κορυφαίος μη Αμερικανός μπασκετμπολίστας στον άλλο πλανήτη του αθλήματος!

Λίγο-πολύ, όλοι στην χώρα μας, γνωρίζουμε την ιστορία του και μέρα παρά μέρα, θαυμάζουμε μέσω της τηλεόρασης και του διαδικτύου, τις εκπληκτικές φάσεις και τα σπουδαία κατορθώματά του μέσα στα παρκέ του «μαγικού κόσμου». Το ακριβές μέγεθος του «φαινομένου» Αντετοκούνμπο, όμως, δεν μπορεί να το συλλάβει κανείς από μακριά.


Γι' αυτό λοιπόν, το gazzetta.gr, πιστό στο ραντεβού του με τις αποστολές στον «μαγικό πλανήτη» ταξίδεψε στο Μιλγουόκι  και στο Σικάγο και σας παρουσιάζει μία μοναδική παραγωγή για τα δεδομένα του ελληνικού διαδικτύου. με θέμα την εκτόξευση του 22χρονου διεθνούς Έλληνα άσου των Μπακς στο «χρηματιστήριο» του παγκοσμίου μπάσκετ.


Με την ευγενική χορηγία του συμπληρώματος διατροφής Sustenium Plus, ο Αντώνης Καλκαβούρας και ο Βασίλης Τσίγκας πέρασαν μία ολόκληρη εβδομάδα στο «σπίτι» του «Greek Freak», «ακτινογράφησαν» όλες τις διαστάσεις της ανοδικής πορείας του Αντετοκούνμπο μέσα στο γήπεδο, «φώτισαν» τον Γιάννη έξω από τις τέσσερις γραμμές και σας παρουσιάζουν ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή της επόμενης δεκαετίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.