ΜΠΑΡΑ

topp

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΑΣ ελαιογραφια. τρικογλιδης.Ι

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΑΣ    ελαιογραφια. τρικογλιδης.Ι

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Α.Ε. Βάλτου κατέκτησε την πρώτη θέση στα μπαράζ των τριταθλητριών της Β΄ Κατηγορίας


Η Α.Ε. Βάλτου κέρδισε με 4 – 2 τη Θύελλα Παραβόλας, κατέκτησε την πρώτη θέση στα μπαράζ των τριταθλητριών της Β΄ Κατηγορίας και περιμένει να δει αν θα αδειάσουν δύο θέσεις στην Α΄ ΕΠΣΝΑ για να πάρει την άνοδο.
 Η ομάδα του Ανδρέα Τσάμη είχε σε πολύ καλή μέρα το Βαγγέλη Τσιάκαλο, που σημείωσε τρία γκολ και έδωσε μία ασίστ, ενώ πολύ καλοί ήταν επίσης οι Τύμπας και Βαϊνάς που βοήθησαν αρκετά.
Μάλιστα ο Θεόδωρος Βαϊνάς χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους την ώρα που έγινε αλλαγή στο 73ο λεπτό.
Από την άλλη πλευρά η Θύελλα είχε παίκτες – «κλειδιά» σε μέτρια μέρα και δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.
 Η Α.Ε. Βάλτου προηγήθηκε στο 25΄ με τον Τσιάκαλο, η Θύελλα ισοφάρισε με κοντινό πλασέ του Σταματελόπουλου στο 40΄, όμως το ημίχρονο έληξε με 2 – 1 χάρη σε τέρμα του Δημήτρη Τύμπα στο 45΄. Ο Τσιάκαλος στο 59΄ και στο 67΄ εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Τύμπα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4 – 1
 και το τελικό 4 – 2 διαμόρφωσε στο 81΄ με σουτ έξω από την περιοχή ο Λευτέρης Σταμάτης.

O προπονητής της Α.Ε. Βάλτου, Ανδρέας Τσάμης, μίλησε στο Agrinio-sports.gr για το «αύριο» της ομάδας του, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Θύελλα Παραβόλας.





Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ (Ανδρέας Τσάμης): Νέστωρας Δ., Τσάκαλος, Ζώης, Νέστωρας Γ., Ζαχαράκης Σ., Μαργαρίτης, Τσιάκαλος, Ψωμοδότης (76΄ Αντωνίου), Θώδης (74΄ Ζαχαράκης Κ.), Τύμπας, Βαϊνας (73΄ Ζαχαράκης Κ.)

 ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ (Θεόδωρος Μουχάνης): Πριτσούλης, Γιαννακάς, Καλαμπαλίκης (70΄ Σελιμάς), Σταματελόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σταμάτης Γ., Ρεπανίδας, Αλ Γιουσέφ, Σταμάτης Ε., Μπαρδάκης, Δρόσος Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.